Een bezoek aan mijn Salon

COVID 19 maatregelen


Ziek of verkouden
Annuleer de afspraak bij griepverschijnselen of verkoudheidsklachten. Heeft een van jouw gezinsleden last van koorts, plan dan ook een nieuwe afspraak in.

Risicogroep
Indien u tot de risicogroep behoort, schroom dan niet dit aan mij te melden om zodoende eventuele aanvullende maatregelen te treffen en extra allert te zijn.

Afstand
Buiten de behandelingen om, houden we bij voorkeur minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Raak tijdens het bezoek zo min mogelijk aan. We schudden geen handen, een glimlach en een vriendelijke groet is voldoende.


Handen wassen
Was de handen voor en na iedere behandeling grondig met water en zeep, en desinfecteer de handen vervolgens met het aanwezige desinfectiemiddel.

Extra bescherming
Mijn salon is ingericht met extra beschermende zaken, zoals een doorzichtig scherm bij de kassa, nagelverzorgingstafel en gezichtsbehandelingen.

 

Persoonlijke bescherming
Tijdens de behandelingen draag ik werkkleding en maak is zoveel mogelijk gebruik van handschoenen en een mondmasker. Indien nodig zal ik ook mijn klanten
verzoeken een masker te gebruiken.

Extra hygiëne
Alle oppervlakken die tijdens een behandling in contact zijn geweest met handen, worden na iedere behandeling gereinigd en ontsmet. Denk hierbij aan gebruikte apparaten, pinautomaat en deurklinken.


Toiletbezoek
Ik wil iedereen verzoeken om na een toiletbezoek, de wc bril en de waterkraan te reinigen en te desinfecteren met het aanwezige middel.

Meer tijd
De extra maatregelen vragen meer tijd voor en na de behandelingen. Ik ga hier bij het in plannen van een afspraak al rekening mee houden.

 

Ik hoop u hiermee op gepaste wijze van dienst te kunnen zijn. Alleen samen staan we sterk tegen het Coronavirus.

Groeten,

Mariëlle Steegs-Peters